top of page

Verwijderen permanente make-up

Permanente make-up kan een geweldige manier zijn om je natuurlijk schoonheid te verbeteren en tijd te besparen bij je dagelijkse make-uproutine. Maar somds kunnen onze smaak en voorkeuren veranderen, of misschien is de permanente make-up niet naar wens uitgevoerd. Bij Mirza Beauty begrijpen we dat iedereen het recht heeft om zich zelfverzekerd en tevreden te voelen over hun uiterlijk. Daarom bieden we professionele oplossingen voor het verwijderen van permanente make-up.

 

Een van de meest geavanceerde en effectieve methoden die we gebruiken voor het verwijderen van permanente make-up is de pico laserbehandeling. Met behulp van een picoseconde laser kunnen we de pigmentdeeltjes in de huid afbreken zonder de omliggende weefsels te beschadigen. De ultrakorte pulsduur van de laser zorgt ervoor dat de pigmentdeeltjes in kleine fragmenten worden opgebroken, waardoor het lichaam ze gemakkelijker kan afvoeren. Deze behandeling is geschikt voor verschillende huidtypen en kleuren van pigmentatie.

 

Naast de pico laser bieden we ook een vloeistofbehandeling voor het verwijderen van permanente make-up. Deze methode maakt gebruik van speciale vloeistoffen die pigmentdeeltjes in de huid actief afbreken. De vloeistof wordt aangebracht op de permanente make-up en werkt gleidelijk om de pigmentatie te vervagen en uiteindelijk te verwijderen. Onze ervaren specialisten passen de behandeling aan op basis van het type en de kleur van de pigmentatie, evenals de huidconditie van elke individuele klant.

 

Bij het verwijderen van permanente make-up zorgen we ervoor dat je je comfortabel en veilig voelt. Onze specialisten nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om de huid te beschermen en minimaliseren het ongemak tijdens de behandeling. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte, kleur en de diepte van de pigmentatie.

 

Als je hebt besloten om je permanente make-up te verwijderen, staan onze deskundige specialisten klaar om je te helpen. Neem contact met ons op om een consultatieafspraak te maken en ontdek welke verwijderingstechniek het beste past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

bottom of page