top of page

Opleiding Pico laser met certificaat

Welkom bij onze 1-daagse cursus voor de Pico second laser in beauty apparatuur!

 

Bent u op zoek naar een geavanceerde en effectieve methode om verschillende huidaandoeningen te behandelen? Dan is onze cursus voor de Pico second laser precies wat u nodig heeft. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van ultrakorte pulsduur laserstralen om een breed scala aan esthetische problemen aan te pakken, waaronder couperose, kalknagels, tattoo verwijdering, het verwijderen van permanente make-up, hidverbeteringsbehandelingen en het verminderen van pigmentvlekken.

 

Couperose ook bekend als gesprongen bloedvaten, kan zichtbaar zijn op het gezicht, neus en de wangen. Met de Pico second laser kunnen deze bloedvaten selectief worden behandeld, waardoor ze effectief worden verminderd zonder schade aan de omliggende huid.

 

Voor degenen die spijt hebben van hun tatoeages, biedt de Pico Second laser een veilige en effectieve oplossing voor tattoo verwijdering. De laserbundel breekt de tattoo-inkt in kleine deeltjes, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd. Dit proces maakt het mogelijk om tatoeages op een veilige en efficiënte manier te verwijderen, met minimale bijwerkingen.

 

Permanente make-up kan een geweldige optie zijn om tijd te besparen bij het dagelijks aanbrengen van make-up, maar soms willen mensen hun permanente make-up laten verwijderen of corrigeren. Met de Pico Second laser kunnen pigmenten in de huid worden afgebroken, waardoor permanente make-up kan worden verwijderd of vervaagd, zodat er ruimte is voor nieuwe behandelingen.

 

Naast het verwijderen van specifieke aandoeningen, biedt de Pico Second laser ook huidverbeteringsbehandelingen. Door de laser te gebruiken, kunnen fijne lijntjes, rimpels, pigmentatieproblemen en andere tekenen van huidveroudering effectief worden verminderd. De laser stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid, waardoor een gezondere, jonger uitziende huid wordt bevorderd.

 

Last but not least is de Pico Second laser een uitstekende keuze voor het verwijderen van pigmentvlekken. Of het nu gaat om zonnevlekken, ouderdomsvlekken of melasma, de laser kan gericht werken op de pigmentatie en deze efficiënt afbreken, waardoor een egalere teint ontstaat.

 

Onze 1-daagse cursus voor de Pico second laser biedt een grondige theoretische en praktische training over het gebruik van de Pico second laser voor deze verschillende toepassingen. U leert over de werkingsprincipes van de laser, de juiste instellingen en parameters voor elke behandeling, en de veiligheidsmaatregelen die moten worden genomen.

 

Investeer in je professionele ontwikkeling.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven voor de cursus. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het bereiken van succes in de beauty-industrie met de Pico Second laser.

 

Duur van de opleiding: 1 dag van 17.00 t/m 21.00

 

Niveau vergelijkbaar met: MBO Niveau 3

 

Vooropleiding: Geen vooropleiding vereist

 

Kosten: Privé opleiding €249,-

 

Certificaat: Inbegrepen

Reader: Inbegrepen

 

Lespakket: Hoef je niet aan te schaffen producten en materiaal worden door ons verleend

 

Lesprogramma: De huid, gezichtsbehandelingen, reinigingstechnieken, gezichtsmaskers, beauty apparatuur en lichte theorie

bottom of page