top of page

Bio peeling met certificaat

Natuurlijke schoonheid ontketend: Ontdek de magie van Bio Peeling!

Welkom bij onze exclusieve cursus Bio-peeling, waar we je meenemen op een reis naar een stralende, jeugdige huid! Bio-peeling is een revolutionaire methode die de kracht van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde technologie combineert om een huidvernieuwingsproces op gang te brengen, zonder agressieve chemicaliën of schadelijke bijwerkingen.

 

Met onze eendaagse cursus voor bio peeling kun je leren hoe je de huid van je cliënten kunt transformeren op een organische en effectieve manier.

 

Onze bio peeling-cursus is ontworpen voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en iedereen die geïnteresseerd is in het leren van deze innovatieve techniek. Tijdens deze intensieve training dag zul je alle essentiële kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om bio peeling professioneel toe te passen.

 

Wat is bio-peeling precies? Bio-peeling is een natuurlijke, niet-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische kruidenpeelingproducten. Deze producten bevatten plantaardige enzymen, mineralen en vitamines die de huid op een zachte maar diepgaande manier reinigen en vernieuwen. Bio-peeling kan helpen bij het verminderen van acne, littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes en andere huidproblemen, terwijl het de huidtextuur verbetert en een jeugdige gloed herstelt.

 

Onze cursus is gericht op zowel de theoretische als de praktische aspecten van bio-peeling. Je zult leren over de verschillende huidtypen, -condities en problemen, en hoe je de juiste bio-peeling behandeling kunt kiezen voor elk individuele client. Daarnaast zullen we je vertrouwd maken met de verschillende stappen van de behandeling, inclusief de voorbereiding van de huid, het aanbrengen van de peeling en de nazorg.

 

Tijdens de praktijkgedeelten van de cursus zul je de gelegenheid hebben om te oefenen op modellen en hands-on begeleiding te ontvangen van ervaren professionals. We zorgen ervoor dat je comfortabel wordt met de bio-peeling technieken en dat je vertrouwen opbouwt om de behandeling zelfstandig uit te voeren.

 

Na het voltooien van onze eendaagse cursus voor bio-peeling ontvang je een certificaat van deelname. Dit certificaat kan je helpen je professionele vaardigheden uit te breiden en je diensten aan te bieden aan een breder scala aan clienten.

 

Als je klaar bent om je schoonheidspraktijk naar een hoger niveau te tillen en een effectieve, natuurlijke behandeling aan te bieden, schrijf je dan nu in voor onze bio-peeling cursus. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons voor meer informatie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen slagen in de spannende wereld van bio-peeling!

 

Duur van de opleiding: 1 dag van 17.00 t/m 21.00

 

Niveau vergelijkbaar met: mbo-niveau 3

 

Vooropleiding: Geen vooropleiding vereist, opleiding te volgen vanaf 16 jaar en ouder

 

Kosten Privé opleiding: €249,-

 

Certificaat: Inbegrepen

 

Reader: Inbegrepen

 

Lespakket: voor deze cursus kost het lespakket €149,-

Lesprogramma: De huid, huidaandoeningen en verbetering, bio-peeling uitvoeren, masker, nazorg en lichte theorie

bottom of page