top of page

TCA-Peeling met certificaat

Welkom bij Mirza Beauty, de plek waar je alles kunt leren over de fascinerende wereld van schoonheid. Onze intensieve eendaagse TCA-peeling cursus is special ontworpen voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, medische professionals en iedereen die hun kennis willen uitbreiden en hun vaardigheden willen verfijnen.

 

TCA-peeling, ook wel bekend als chemische peeling, is een geavanceerde techniek die wordt gebruikt om de huid te verbeteren en verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, pigmentatie, zonneschade en acne littekens. Het is een effectieve methode die de huid vernieuwt en een jeugdige uitstraling bevordert.

 

Onze cursus biedt een uitgebreide theoretische en praktische benadering van TCA-peeling. Onder begeleiding van ervaren en deskundige professionals leer je de wetenschap achter de behandeling, de verschillende huidtypes en -condities, de juiste toepassingstechnieken en de mogelijke bijwerkingen en complicaties. We zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met de veiligheidsprotocollen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van TCA-peeling.

 

Wat maakt onze cursus uniek? Naast de grondige theoretische kennis, krijg je ook de kans om hands- on ervaringen op te doen. We voorzien je van hoogwaardige producten, zodat je kunt oefenen op modellen onder toezicht van onze experts. Op deze manier kun je je vaardigheden verbeteren en zelfverzekerd worden in het uitvoeren van TCA-peeling behandelingen in je eigen praktijk.

 

Bij Mirza Beauty hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding en individuele aandacht. Onze cursussen zijn bewust klein gehouden, zodat elke deelnemer de mogelijkheid heeft om vragen te stellen, te oefenen en feedback te ontvangen. We streven naar een interactieve en stimulerende leeromgeving, waarbij we ook ruimte bieden voor ervaringen en casestudy’s.

 

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, waarmee je jouw expertise in TCA-peeling kunt aantonen aan je klanten en collega’s. Bovendien bieden we continue ondersteuning na de cursus, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor advies en verdere begeleiding.

 

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen met onze eendaagse TCA-peeling cursus? Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren.

 

Duur van de opleiding: 1 dag van 19.00 t/m 22.00

 

Niveau vergelijkbaar met: MBO Niveau 3

 

Vooropleiding: geen vooropleiding vereist, opleiding te volgen vanaf 16 jaar en ouder

 

Kosten prive opleiding: €249,-

Certificaat: inbegrepen

Reader: inbegrepen

Lespakket: hoef je niet aan te schaffen producten en materiaal worden door ons verleend

 

Lesprogramma: Huidanalyse, chemische analyse, toepassingsmogelijkheden, behandeltechnieken, nazorg en lichte theorie

bottom of page