top of page

Cursus keratine

Cursus keratine

Op zoek naar een cursus keratine haarbehandeling? Dan ben je van harte welkom bij Mirza Beauty. Met een professionele keratine haarbehandeling kun je je activiteiten als kapper/ kapster of beauty professional een belangrijke meerwaarde geven. Met een keratine behandeling maak je snel een einde aan dof en futloos haar en bezorg je het haar van je klanten weer een gezonde en glanzende uitstraling.

 

Keratine behandelingen worden ook wel de belofte binnen de haarverzorging genoemd. Deze belofte kun je alleen waar maken als je leert om deze behandeling op de juiste manier uit te voeren. Daarvoor ben je bij deze cursus keratine haarbehandeling aan het juiste adres. Deze nieuwe ontdekking binnen de haarverzorgingsbranche is over komen waaien uit brazilie.

 

Futloos haar behandelen met keratine:

Keratine is een vezelachtige proteine. Het is een belangrijke bouwstof voor onze nagels en opperhuid. Keratine in de opperhuid van de mens zorgt ervoor dat de huid stevig en waterafstotend wordt. In keratine haarbehandelingen zorgt de keratine ervoor dat het haar sterker wordt. Het zijn ideale behandelingen voor beschadigd haar dat wel een boost kan gebruiken. Dof, pluizig, droog of futloos haar? Met een keratine haarbehandeling kan je futloos haar snel transformeren tot glanzend en gezond haar.

 

Tot in de puntjes verzorgd:

Met een keratine behandeling worden de haren tot in de puntjes verzorgd. Maar ook jouw werkwijze moet tot in de puntjes doordacht zijn. De cursus gaat in op haarstructuur, haargroei, haartypes en haarverzorging. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat keratine is, welke keratine producten er zijn, wat het effect is en welke toepassingen er bestaan. Onder begeleiding van je docent leer je keratine haarbehandelingen te geven en je leert hoe je het haar kunt fohnen en stijlen. Ook advies en after care bij keratine haarbehandelingen komen aan de orde, om je behandelingen een langdurig effect te geven.

 

Opgelet voor deze cursus dient u een model mee te nemen met lang tot halflang haar!

 

Cursus duurt 1 dag - voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

 

 • Je leert hoe je het haar kan herstellen en verbeteren.

 • We vertellen je hoe je de beste resultaten kunt bereiken met liviton botox en keratine.

 • Na de training kan je de haarbehandelingen direct toepassen in jouw salon.

 • Tijdens de training kan je oefenen op de modellen met het uitvoeren van de keratine behandeling.

 • De kennis voor het kappersvak/ beauty branche is continu in beweging, innovatief en creatief. Zorg ervoor dat je succesvol blijft. Haal het maximale uit je onderneming!

 

Inhoud:

 • Opbouw van het haar.

 • Wat is keratine?

 • Indicaties en contra-indicaties

 • Praktijk oefenen op modellen

 • Föhnen en stylen

 • Advies en aftercare

 

Prijs voor deze cursus bedraagt:

Individueel €249,-

 

Certificaat (bewijs van deelname keratine cursus)

bottom of page