top of page

Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een populaire ex foliërende behandeling die wordt gebruikt om de huid te vernieuwen en te verjongen. Het proces maakt gebruik van fruitzuren, zoals glycolzuur en salicylzuur, om de dode huidcellen op de bovenste laag van de huid te verwijderen, waardoor de huid er gladder en frisser uitziet.

 

Een fruitzuurpeeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne en pigmentvlekken. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de textuur en de helderheid van de huid. Het is een veilige en effectieve manier om de huid te vernieuwen zonder dat er agressieve chemische stoffen aan te pas komen.

 

De behandeling begint met het reinigen van de huid en het aanbrengen van het fruitzuur. Na enkele minuten wordt het zuur weer verwijderd en wordt er een hydraterende crème aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Sommige mensen ervaren een lichte tinteling of prikkeling tijdens de behandeling, maar dit is normaal en verdwijnt snel.

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de specifieke behoeften van de huid en het gewenste resultaat. Over het algemeen wordt aanbevolen om een serie van zes behandelingen te ondergaan, met tussenpozen van twee tot vier weken tussen elke behandeling, om het beste resultaat te bereiken.

 

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je huid te vernieuwen en te verjongen, is een fruitzuurpeeling zeker het overwegen waard. Het is een veilige en gemakkelijke manier om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren en te verjongen. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over deze behandeling en de mogelijke voordelen voor jouw huid.

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

bottom of page