top of page

Permanente make-up

Welkom bij Mirza beauty, de specialist op het gebied van permanente make-up. Wij bieden diverse behandelingen aan om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw uitstraling te versterken.

 

Permanente make-up is een vorm van een cosmetische tatoeage waarbij pigment in de huid wordt aangebracht. Het resultaat is een natuurlijke, langdurige en mooie make-up look. Bij Mirza Beauty werken wij met nieuwste technieken en hoogwaardige apparatuur om de mooiste resultaten te behalen.

 

Onze behandelingen zijn geschikt voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien. Of je nu op zoek bent naar perfect gevormde wenkbrauwen (powder brows, combi brows, hairstrokes), stralende lippen (shaduw, full lips) of een natuurlijke eyeliner (infralash, eyeliner onder en boven), bij Mirza Beauty ben je aan het juiste adres.

 

Onze ervaren en professionele specialisten nemen uitgebreid de tijd voor jouw wensen en verwachtingen. Zo ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak en een resultaat dat volledig bij jou past.

 

Benieuwd naar wat permanente make-up voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij helpen je graag verder!

bottom of page