top of page

Dermaplaning inclusief certificaat

Ontdek de kunst van huidvernieuwing

 

Wil je je schoonheidsspecialisatie naar een hoger niveau tillen en een unieke behandeling aanbieden aan je clienten? Dan is onze cursus Dermaplaning precies wat je nodig hebt! Leer de kunst van huidvernieuwing en voeg een populaire en effectieve techniek toe aan je diensten.

 

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een geavanceerde exfolatietechniek waarbij de bovenste laag dode huidcellen en donshaartjes zachtjes worden verwijderd. Deze niet-invasieve behandeling resulteert in een gladdere, stralende huid met een gelijkmatige teint. Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypen en zorgt voor direct zichtbare resultaten zonder hersteltijd.

 

Waarom onze cursus Dermaplaning?

 Onze cursus Dermaplaning is ontworpen om je de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om deze populaire behandeling professioneel uit te voeren. Hier zijn enkele redenen waarom je voor onze cursus zou moeten kiezen:

 

  1. Deskundige docenten: onze ervaren en gecertificeerde docenten hebben uitgebreide kennis van dermaplaning en zullen je begeleiden bij elke stap van het leerproces.

  2. Praktische training: we geloven in hands-on ervaring, daarom bieden we uitgebreide praktische trainingssessies waarin je de technieken van dermaplaning kunt oefenen onder begeleiding van professionals.

  3. Diepgaande theorie: naast praktische training bieden we ook diepgaande theoretische kennis over de anatomie van de huid, de juiste producten en tools, contra-indicaties en nazorg.

  4. Certificering: Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat dat erkend wordt in de branche.

  5. Ondersteuning na de cursus: Onze betrokkenheid bij jouw succes houdt niet op na het voltooien van de cursus. We bieden voortdurende ondersteuning en beantwoorden al je vragen om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en succesvol bent in het uitvoeren van dermaplaning.

 

Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus dermaplaning en geef je carrière een boost! Ontdek de voordelen van deze innovatieve behandeling en laat je clienten stralen met een frisse, jeugdige huid.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je in te schijven.

 

Duur van de opleiding: 1 dag van 17.00 t/m 21.00

 

Niveau vergelijkbaar met: MBO Niveau 3

Vooropleiding: Geen vooropleiding vereist

 

Kosten: Privé opleiding: €249,-

Certificaat: inbegrepen

 

Reader: inbegrepen

 

Lespakket: hoef je niet aan te schaffen producten en materiaal worden door ons verleend.

 

Lesprogramma: de huid, gezichtsbehandelingen uitvoeren, huidaandoeningen en verbetering, haar verwijderen, gezichtsmasker en pakkingen, techniek dermaplaning en lichte theorie

bottom of page