top of page

Carbonmasker Peeling

Carbonmasker peeling

Ons carbon masker peeling behandeling is een geavanceerde en effectieve huidverzorgingsmethode die uw huid een stralende en jeugdige uitstraling geeft. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en biedt tal van voordelen voor zowel mannen als vrouwen.

 

Wat is de carbon masker peeling?

Een carbon masker peeling is een niet invasieve huidbehandeling die helpt bij het verbeteren van de algehele huidconditie. Het proces maakt gebruik van een speciale medische koolstofpasta die op de huid wordt aangebracht. Vervolgens wordt de pasta geactiveerd met behulp van een laser, waardoor er een thermische reactie ontstaat.

 

Hoe werkt het?

De carbon masker peeling werkt op verschillende manieren om uw huid te verjongen en te verbeteren. Ten eerste trekt de koolstofpasta onzuiverheden aan, zoals overtollig talg, dode huidcellen en verontreinigingen. Vervolgens wordt de pasta met behulp van de laser verwijderd, waarbij ook de onzuiverheden worden meegenomen.

 

Daarnaast stimuleert de hitte van de laser de productie van collageen, wat helpt bij het verstevigen en verstrakken van de huid. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en grove poriën. Bovendien zorgt de thermische reactie ervoor dat de huid beter gezuiverd wordt en de poriën dieper worden gereinigd dan bij traditionele reinigingsmethoden.

 

De voordelen van een carbon masker peeling:

  • Verbetert de huidtextuur en -toon: door het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden krijgt uw huid een gladdere en egalere textuur en een gezondere teint.

  • Verminderd acne en mee-eters: De peeling helpt bij het verminderen van overtollig talg en het reinigen van verstopte porien, waardoor acne en mee-eters worden verminderd.

  • Verjongt de huid: Door de stimulatie van collageenproductie kan de behandeling helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het verstevigen van de huid.

  • Minimaliseert poriën: De diepe reiniging van de poriën helpt bij het minimaliseren van vergrote poriën en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

  • Geen hersteltijd: In tegenstelling tot sommige andere huidbehandelingen, is er geen hersteltijd nodig na een carbon masker peeling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

bottom of page