top of page

Beauty opleiding Lash Lift met certificaat

Welkom bij Mirza beauty, de plek waar je alles kunt leren over de kunst van de lash lift behandeling. Ben je gepassioneerd door schoonheid en wil je je vaardigheden uitbreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Onze lash lift cursus is speciaal ontworpen om professionals in de schoonheid industrie te helpen hun expertise te vergroten en hun dienstenaanbod te diversifiëren. Of je nu een ervaren wimperstylist bent of net begint, onze cursus biedt de kennis en technieken die je nodig hebt om indrukwekkende resultaten te behalen.

 

Wat is een lash lift? Een lash lift is een revolutionaire behandeling waarmee je natuurlijke wimpers lift en krult, waardoor ze er langer en volumineuzer uitzien. Met behulp van speciale siliconen pads en hoogwaardige producten kunnen we de natuurlijke wimpers optillen en vormen, zonder het gebruik van wimperextenions. Het resultaat? Prachtige gekrulde wimpers die de ogen op een natuurlijke manier accentueren.

 

Onze lash lift cursus is zorgvuldig samengesteld om zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden te bieden. Tijdens de cursus leer je over de anatomie van de wimpers, de verschillende producten en tools die worden gebruikt en de stappen die nodig zijn om een lash lift behandeling uit te voeren. Daarnaast besteden we aandacht aan veiligheidsmaatregelen, hygiëne en nazorginstructies om ervoor te zorgen dat je klanten de best mogelijke ervaring krijgen.

 

Onze ervaren docenten zullen je begeleiden tijdens het leerproces en je voorzien van waardevolle tips en tricks uit de praktijk. We streven ernaar om een ondersteunende en inspirerende omgeving te creëren waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je zelfvertrouwen kunt vergroten.

 

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, waarmee je kunt aantonen dat je de nodige training hebt voltooid. Dit certificaat kan van onschatbare waarde zijn bij het opbouwen van je reputatie als professionele lash lift specialist.

 

Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen en je te specialiseren in de lash lift behandeling? Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze techniek te bieden heeft!

 

Neem contact op met ons voor meer informatie of om je in te schrijven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mirza Beauty en je te helpen groeien.

 

Duur van de opleiding: 1 dag van 19.00 t/m 22.00

 

Niveau vergelijkbaar met: MBO Niveau 3

 

Vooropleiding: Geen vooropleiding vereist. Opleiding te volgen vanaf 16 jaar en ouder.

 

Kosten: privé opleiding €249,-

 

Certificaat: Inbegrepen

 

Reader: Inbegrepen

 

Lespakket: kosten voor de lespakket lash lift €240,-

 

Lesprogramma: Huid en haar, reinigingstechnieken, behandeling voorbereiden, behandeling uitvoeren, nabehandeling en lichte theorie

bottom of page