top of page

Diode laser definitief ontharen beautyapparatuur met certificaat

Welkom bij onze 1-daagse cursus voor de Diode laser beauty apparatuur opleiding voor definitief ontharen!

 

Wil je je kennis en vaardigheden vergroten op het gebied van Diode laser definitief ontharen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze intensieve en praktijkgerichte cursus is speciaal ontworpen om jou op te leiden tot een bekwame en zelfverzekerde professional op het gebied van Diode laserbehandelingen.

 

Tijdens deze cursus krijg je uitgebreide theoretische kennis over de werking van de Diode laser en de principes van definitief ontharen. We behandelen onderwerpen zoals fysica en de huid, huidtypes en hun reacties op de behandeling, en de veiligheidsrichtlijnen die je moet volgen.

 

Daarnaast besteden we veel aandacht aan praktische training, waarbij je de kans krijgt om te oefenen met de Diode laserapparatuur. Je leert de juiste instellingen te bepalen op basis van huidtypen en haarkleur, en je krijgt inzicht in de beste behandeltechnieken voor verschillende lichaamsdelen. We zorgen ervoor dat je voldoende hands-on ervaring opdoet, zodat je na afloop van de cursus vol vertrouwen aan de slag kunt.

 

Onze ervaren en deskundige docenten begeleiden je gedurende het hele proces en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze delen graag hun uitgebreide kennis en praktijkervaring met je, zodat je het beste uit deze cursus kunt halen.

 

Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. Dit certificaat is een waardevolle erkenning van je verworven vaardigheden en kan je helpen bij het opbouwen van een professionele reputatie in de beauty-industrie.

 

Of je nu een ervaren schoonheidsspecialiste bent die zijn of haar diensten wil uitbreiden, of een beginnende professional die zijn of haar carriere wil starten in de wereld van definitief ontharen, onze 1-daagse cursus voor de beauty apparatuur Diode laser triple wave is de perfecte keuze.

 

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen en je te helpen je professionele ambities waar te maken!

 

Duur van de opleiding: 1 dag van 17.00 t/m 21.00

 

Niveau vergelijkbaar met: MBO niveau 3

 

Vooropleiding: Geen vooropleiding vereist. Opleiding te volgen vanaf 16 jaar en ouder.

 

Kosten: Prive opleiding €249,-

 

Certificaat: Inbegrepen

 

Reader: Inbegrepen

 

Lespakket: Bij deze cursus hoef je geen lespakket aan te schaffen producten en oefenmateraal worden door ons verleend.

 

Lesprogamma: Het leerdoel van deze is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na de afloop.

Huid en haarkennis, behandeling voorbereiden, ontharingsbehandeling, beauty apparatuur en lichte theorie

bottom of page