top of page

Cavitatie (cellulitus behandeling)

Cavitatie is een techniek die wordt gebruikt om vetophoping en cellulitis te verminderen. Het is een niet-invasieve methode die gebruik maakt van ultrasone geluidsgolven om de vetcellen in het lichaam af te breken.

 

De behandeling werkt door middel van een apparaat dat geluidsgolven uitzendt met een frequentie van 40khz. Deze geluidsgolven veroorzaken trillingen in de vetcellen, waardoor de wanden van de cellen afbreken en het vet vrijkomt. Het vrijgekomen vet wordt vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

 

Cavitatie behandelingen zijn geschikt voor mensen die moeite hebben om hun vetophoping en cellulitis te verminderen met traditionele methoden zoals sporten en diëten. Het is een veilige en pijnloze methode die geen downtime vereist en geen littekens achterlaat.

 

Het aantal behandelingen dat nodig is, verschilt per persoon en is afhankelijk van de hoeveelheid vetophoping en cellulitis. Over het algemeen zijn er tussen de 4-8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen worden meestal om de 1 à 2 weken uitgevoerd, afhankelijk van het advies van de specialist.

 

Na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid en zwelling, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is belangrijk om na de behandeling voldoende water te drinken om het afvoeren van het vrijgekomen vet te ondersteunen.

 

Al met al is Cavitatie een veilige en effectieve methode om vetophoping en cellulitus te verminderen. Het is belangrijk om je te laten behandelen door een gekwalificeerde specialist en om realistische verwachtingen te hebben over de resultaten. Met de juiste behandelingen en de juiste nazorg kan cavitatie een uitstekende oplossing zijn voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve methode om hun vetophoping en cellulitis te verminderen.

 

Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten of om een afspraak te maken.

bottom of page