top of page

Schoonheidsspecialiste basis inclusief certificaat

Welkom bij Mirza Beauty, de plek waar jouw reis naar een succesvolle carrière als schoonheidsspecialiste begint.

 

Ben je gepassioneerd door schoonheid, huidverzorging en het helpen van mensen om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren? Dan is onze basisopleiding voor schoonheidsspeciaiste precies wat je nodig hebt om jouw droom waar te maken.

 

Onze opleiding is zorgvuldig samengesteld om je alle essentiele kennis en vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt om een professionele schoonheidsspecialist te worden. Of je nu net begint in de beauty-industrie of je bestaande vaardigheden wilt uitbreiden, onze opleiding biedt een solide basis voor jouw toekomstige succes.

 

Tijdens de basisopleiding krijg je een grondige introductie in verschillende aspecten van de schoonheidsindustrie. Je leert over huidverzorging, gezichtsbehandelingen, ontharingstechnieken en nog veel meer. Onze ervaren docenten, die zelf werkzaam zijn in de branche, delen graag hun kennis en expertise met jou.

 

Wat onze opleiding extra waardevol maakt, is de praktijkgerichte aanpak. Naast theoretische lessen krijg je ruimschoots de gelegenheid om je vaardigheden in de praktijk te oefenen. We hebben een goed uitgeruste trainingsruimte waar je kunt werken met professionele apparatuur en producten. Dit stelt je in staat om echte ervaring op te doen en zelfverzekerd te worden in de uitvoering van verschillende behandelingen.

 

Bij Mirza Beauty geloven we ook sterk in het ondersteunen van onze studenten tijdens en na de opleiding. Ons team staat altijd klaar om je te begeleiden en te adviseren, zodat je het beste uit je opleiding kunt halen. Bovendien bieden we meerdere cursussen, opleidingen aan, zodat je je kennis kunt blijven vergroten en op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze basisopleiding voor schoonheidsspecialisten en zet de eerste stap naar een bloeiende carriere in de schoonheidsindustrie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mirza Beauty en je te helpen je passie te volgen!

Duur van de opleiding: Prive opleiding 5 weken 1x per week op dezelfde dag 19.00 t/m 22.00

 

Niveau vergelijkbaar met: MBO niveau 3

 

Vooropleiding: Geen vooropleiding vereist

 

Kosten: €1600,- privé opleiding

Reader: inbegrepen

 

Certificaat: certificaat inbegrepen

 

Lespakket: hoef je niet aan te schaffen producten en materiaal worden door ons verleend

 

Lesprogramma: Huidanalyse, behandelingen uitvoeren, reinigingstechnieken, wimpers en wenkbrauwen, massage, maskers en lichte theorie

bottom of page