top of page

Cryolipolyse

Body Wizard duo cryolipolyse

De cryolipolyse behandeling oftewel een freezesculpting behandeling, is een pijnloze non-invasieve behandeling voor het verwijderen van vetcellen. Allereerst: wat is cryolipolyse? Cryolipolyse (fatfreeze) is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, dat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warme therapie maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Mirza Beauty Clinic maakt gebruik van het Body-Wizard apparaat. De Body-wizard is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden.

 

Meer weten over de cryolipolyse (vetbevriezen) behandeling? Wij vertellen u er meer over. Neem gerust contact met ons op!

 

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel freezesculpting genoemd. Tijdens de behaneling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts een uur kunnen tot maximaal vier gewenste gebieden op het lichaam behandeld worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor de fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor uw lichaam strakker wordt.

 

Hoeveel cryolipolyse behandelingen?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de behandelingen zit er 8 tot 10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en de behandeling effectiever te maken. Tijdens de behandeling kunt u gewoon een boekje lezen of u kunt een spelletje spelen op uw telefoon. Het is bij Mirza Beauty Clinic ook mogelijk om uw favoriete serie van Netflix te bekijken op onze televisie. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

 

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt toegepast op de buik, lovehandles, heupen, bovenarmen, onderkin, bovenbenen, billen, rug, taille en de knie.

 

De voordelen van de cryolipolyse

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen

  • De behandeling is geheel pijnloos

  • Er wordt op een gezonde en natuurlijk wijze afscheid genomen van vetcellen

  • U kunt afslanken waar u maar wilt

  • Het is effectief

  • Vet verlies al na 1 behandeling zichtbaar/meetbaar

  • Geen naalden, geen operatie of een speciaal dieet

  • Vet blijft weg!

 

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vet afdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het cosbeau slliming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelingscyclus ook thuis gebruikt te worden (het coesbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het hele lichaam).

Er zijn drie behandelingen per zone nodig voor een optimaal resultaat. Er zit 8 tot 10 weken tijd tussen de behandeling van dezelfde zone.

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

bottom of page