top of page

Over Mirza Beauty

Welkom bij Mirza beauty salon, waar schoonheid en expertise samenkomen! Mijn naam is Zeynep Karakaya, een ervaren schoonheidsspecialiste en gecertificeerd docent in beauty apparatuur, schoonheidsspecialisatie en permanent make-up, geregistreerd bij het CRKBO.

 

Met passie en toewijding heb ik mij gespecialiseerd in verschillende schoonheidsbehandelingen om jouw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Of je nu op zoek bent naar een perfecte wenkbrauwen met permanente make-up, een verjongende gezichtsbehandeling, cryolipolyse, hifu, cavitatie of peelings, je bent bij ons aan het juiste adres.

 

Met mijn jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken en trends op het gebied van schoonheid. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en wil graag samen met jou werken aan jouw specifieke schoonheidsdoelen. Door goed naar jouw wensen te luisteren en mijn expertise te combineren, creëren we samen een behandeling op maat die het beste bij jou past.

 

 

Mijn schoonheidssalon is een oase van rust en ontspanning, waar je je direct op je gemak zult voelen. Ik werk uitsluitend met de hoogwaardige producten en geavanceerde apparatuur om de beste resultaten te garanderen. Hygiëne en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel, en ik volg strikte protocollen om een optimale behandeling te waarborgen.

 

Naast het bieden van behandelingen, deel ik ook graag mijn kennis en passie voor het vak. Als gecertificeerd docent in beauty apparatuur, schoonheidsspecialisatie en permanent make-up, bied ik professionele opleidingen en trainingen aan. Of je nu een carrière wilt starten in de schoonheidsindustrie of je vaardigheden wilt uitbreiden, ik sta klaar om je te begeleiden en te inspireren.

 

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mirza Beauty salon en samen werken aan het onthullen van je ware schoonheid!

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

bottom of page