top of page

Huidverbetering

ZO KRIJG JIJ EEN STRALENDE HUID MET HUIDVERBETERING IN AMERSFOORT BIJ MIRZA BEAUTY CLINIC

Is je huid niet meer wat het geweest is? Heb je last van een doffe huid, oneffenheden, verslapping van de huid of rimpels? Wil je de conditie van je huid verbeteren en huidveroudering tegen gaan? Ken jij de huidverbetering behandelingen in Amersfoort van Mirza Beauty Clinic al?

 

De huid is een orgaan dat ons continu beschermt. Als we goed voor onze huid zorgen dan blijft deze zo lang mogelijk gezond en kunnen we huidproblemen voorkomen, maar ook huidveroudering vertragen. Met een gezonde huid zien we er goed uit, voelen we ons beter en maken we een eerste goede indruk.

Doormiddel van diverse behandelingen zoals peelings, boosters en laserbehandelingen maken wij je huid weer stralend. Met één van de behandelingen op het gebied van huidverbetering kunnen we de conditie en structuur van de huid flink verbeteren! De diverse behandelingen geven je huid weer een boost en dit leidt tot:

 • Huid vernieuwing

 • Snellere celdeling

 • Een stevigere huid door collageen aanmaak en elastine vezels

 

Kan je niet wachten om jouw huid ook eens goed aan te pakken? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

 

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen bij Mirza Beauty Clinic:

1. Bio-peeling (Green Sea Peel)

2. CO2 Carboxy Therapie

3. Pink shooter

 

TCA peeling
Wat is een TCA peeling?
Een TCA peeling is een cosmetische behandeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderd en er huidvernieuwing ontstaat. Een TCA (trichloorazijnzuur) peeling is een chemische peeling die ervoor kan zorgen dat de huidstructuur wordt verbeterd. Het zuur wat wordt gebruikt tijdens deze peeling dringt door in de huid om vervolgens de huidfuncties te verbeteren. De TCA peeling wordt vooral gebruikt op het gezicht, maar de decolleté en hals kunnen ook worden behandeld.

 

Binnen een aantal dagen worden de dode huidcellen verwijderd en ontstaat er een nieuwe huid. Een TCA peeling biedt uitkomst wanneer u last heeft van oneffenheden in uw gezicht,hals of decolette zoals een doffe huid, pigmentvlekken of oppervlakkige littekens. Uw huid ziet er na de behandeling weer fris uit en voelt soepel aan. 

* Zorgt voor een frisse en egale huid
* Verwijdert dode huidcellen
* Verfijnt de poriën
* Bevordert de doorbloeding van de huid
* Vermindert pigmentvlekken

Green Sea Peel Kit 100% biologisch

Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

 

De activator bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne om de huid te voeden en te verzachten en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee, voor een nog beter resultaat. Mooi bij Acne en anti-aging.

 

CO2 Carboxy Therapie

De sleutel tot een mooie huid

Op basis van de nieuwste kennis, is het niet meer dan logisch dat carboxy therapie geleidelijk het middelpunt van de aandacht wordt van gerenommeerde huidexperts, artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Beroemdheden die deze behandeling verkiezen boven de meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden (lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage etc).

Deze verjongingsmethode is populair bij klanten die de effecten van veroudering willen tegengaan, striae willen verminderen, de effecten van liposuctie willen versterken en cellulites willen behandelen.

De textuur van de huid verbetert zichtbaar.

Koolstofdioxide wordt gebruikt om onderkin, nek, decolleté en de slappe huid van de buik, armen en binnenkant van de dijen te behandelen. In het gezicht de frons rimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden, rimpels verzachten.

 

Pink shooter

De Pink shooter Anti-aging-behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat. De fibroblastcellen worden gestimuleerd, het huidmetabolisme wordt verbeterd via een dynamische activering van krachtige werkstoffen die in het serum zitten.

1: Verbeterd de kleur en de textuur van de huid

 

 • Bevat glutathion: verheldert de huid en verwijdert vrije radicalen

 • Bevat 3 soorten enzymen: die bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid

 • Bevat 10 soorten vitamine B-complex (vitamine B12): die de stofwisseling van de huid verbeteren

 

2: Huidverjonging

 

 • Bevat groeifactoren, adenosine A2-receptoren, die de regeneratiecyclus van de huid snel helpen herstellen
  Bevat 6 soorten peptiden (EGF, FGF, IGF, TGF-b, cooper tripeptide), die de fibroblastcellen helpen vitaliseren, de fundamentele structurele raamwerken van weefsels

 • Bevat neuropeptidecomplex, een groeifactor die helpt bij het vitaliseren van fibroblastcellen en de groei van bloedvaten, die essentieel zijn voor het wondgenezingsproces

 

3: Hydrateert de huid

 

 • Bevat aminozuurcomplex, dat het gehalte aan NMF (natuurlijke vocht inbrengende factor) verhoogt
  Bevat 1,4 miljoen Dalton HA met een hoog molecuulgewicht, wat het vochttekort van de huid kan verbeteren

 

4: Zorgt voor meer energie aan de cellen

 

 • Bevat vitamine B en aminozuur voor co-enzymsynthese
  Bevat co-enzym Q10, de verbinding voor de aanmaak van ATP

Voor de mooiste en langdurigste resultaten adviseer ik een kuur van de  behandeling


Fase 1: Stimulatie van de huid – 3 behandelingen met een interval van 1 a 2 weken.
Fase 2: Versteviging van de huid – 2 behandelingen met een interval van 1 maand.
Fase 3: Onderhoud van de huid – elk kwartaal een onderhoudsbehandeling.

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

bottom of page