top of page

Huidverbetering

ZO KRIJG JIJ EEN STRALENDE HUID MET HUIDVERBETERING IN AMERSFOORT BIJ MIRZA BEAUTY CLINIC

Is je huid niet meer wat het geweest is? Heb je last van een doffe huid, oneffenheden, verslapping van de huid of rimpels? Wil je de conditie van je huid verbeteren en huidveroudering tegen gaan? Ken jij de huidverbetering behandelingen in Amersfoort van Mirza Beauty Clinic al?

 

De huid is een orgaan dat ons continu beschermt. Als we goed voor onze huid zorgen dan blijft deze zo lang mogelijk gezond en kunnen we huidproblemen voorkomen, maar ook huidveroudering vertragen. Met een gezonde huid zien we er goed uit, voelen we ons beter en maken we een eerste goede indruk.

Doormiddel van diverse behandelingen zoals peelings, boosters en laserbehandelingen maken wij je huid weer stralend. Met één van de behandelingen op het gebied van huidverbetering kunnen we de conditie en structuur van de huid flink verbeteren! De diverse behandelingen geven je huid weer een boost en dit leidt tot:

  • Huid vernieuwing

  • Snellere celdeling

  • Een stevigere huid door collageen aanmaak en elastine vezels

 

Kan je niet wachten om jouw huid ook eens goed aan te pakken? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

 

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen bij Mirza Beauty Clinic:

1. TCA-peeling

2. Bio-peeling (Green Sea Peel)

3. CO2 Carboxy Therapie

4. Pink shooter

5. Fruitzuurpeeling

6. Carbonmasker peeling

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

bottom of page