top of page

TCA-Peeling

 

TCA-peeling

Haal het beste uit uw huid met onze TCA-peeling behandeling. Als ervaren schoonheidsspecialiste bergijpen we dat een stralende huid essentieel is voor zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Met onze TCA-peelingbehandeling kunt u uw huid verbeteren en verjongen, waardoor u er frisser en jeugdiger uitziet.

 

Wat is een TCA-peeling?

TCA staat voor trichloorazijnzuur en is een chemische peeling die wordt gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, pigmentvlekken en zonneschade. Het is een effectieve behandeling die de bovenste huidlaag verwijdert, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een gladdere, egalere en gezondere huid.

 

Onze TCA-peelingbehandeling:

Bij Mirza Beauty bieden we op maat gemaakte TCA-peelingbehandelingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en huidtypen. Onze ervaren schoonheidsspecialistes zullen een grondige huidanalyse uitvoeren om de juiste concentratie en duur van de behandeling te bepalen. We zorgen ervoor dat u volledig op uw gemak bent tijdens de behandeling en beantwoorden graag al uw vragen.

 

De voordelen van een TCA-peeling:

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels

  • Verbetert de textuur en de helderheid van de huid

  • Verlicht pigmentvlekken en zonneschade

  • Verkleint poriën

  • Vermindert acne en acne littekens

  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

 

Veiligheid en nazorg:

Bij Mirza Beauty hebben we de hoogste prioriteit voor de veiligheid en tevredenheid van onze klanten. Onze TCA-peelingbehandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals en we volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat de behandelingen veilig en effectief is. Na de behandeling krijgt u gedetailleerde instructies voor de nazorg om ervoor te zorgen dat uw huid goed herstelt.

 

Haal het beste uit uw huid met een TCA-peelingbehandeling bij Mirza Beauty salon. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken.

Maak een afspraak voor een gratis consult bij Mirza Beauty Clinic in Amersfoort.

bottom of page